Katso kaikki kirjamme | Klikkaa tästä ➡️

Usein kysytyt kysymykset

Kysymyksiä katolisuus, katolinen kirkko, kristillinen kirjakauppa, uudestisyntyminen, ortodoksinen kirkko, paavi, katolilainen, katolilaisuus, autuas Hemminki, autuas Hemmingus, kristillinen kirjallisuus, kristinusko, alkukirkko, paavi

Kirjailijan ei tokitaan tarvitse olla katolinen. Monien ei-katolisten kirjalijoiden kirjat ovat sisällöltään katolisen opin mukaisia ja Hemmingus voi kustantaa ja julkaista niitä.
Hemmingus voi myös julkaista ei-hengellistä kirjallisuutta, jos se muuten tukee hyvää moraalia ja tai ihmisten ja perheiden hyvinvointia.

Hemmingus ei kilpaile muiden nettikirjakauppojen kanssa vaan tekee yhteistyötä usean ison kirjakaupan kanssa. Hemminguksessa on laajemmin kaikenlaista hyvää kirjallisuutta, mikä ei ole ristiriidassa katolisen opin kanssa.

Hemmingus ei ole sama, kuin katolinen kirjakauppa. Katolinen kirjakauppa on Helsingin katolisen hiippakunnan virallinen tiedotuskanava kun taas Hemmingus on yksityisihmisten aloite, eikä katolisen kirkon alaista toimintaa.
Hemmingus ei kuitenkaan kilpaile katolisen kirjakaupan kanssa vaan täydentää sen tarjontaa ja toimimme ystävällisessä yhteistyössä.

Viemme tilaukset Postiin vähintään kerran viikossa maanantaisin. Yhden kirjan tilaukset lähtevät tavallisena kirjeenä. Postin mukaan tavalliset kirjeet jaetaan pääsääntöisesti 4 arkipäivässä. Tavallisissa kirjeissä ei ole seurantaa, joten tarkkaa jakopäivää ei pysty vahvistamaan.

Usean kirjan tilaukset lähtevät seurantunumerollisena pakettina.

Joskus usean kirjan tilaus lähtee useassa erässä jos toimittajana on useita eri yhteistyskumppaneitamme.

Hyväksymme kaikki yleisimmät maksukortit kuten Mastercard & Visa. Voit myös maksaa Apple ja Google Pay vaihtoehdoilla mobiililaitteilla.

Yhden kirjan lähetyksiä, jotka toimitetaan kirjeinä, ei pysty seuraamaan.

Usean kirjan tilauksia voit seurata Postin seurantasivulta. Saat sähköpostiisi seurantanumeron, kun tilauksesi on lähetetty.

Kysy kysymys